(30) 493 01 86 | Kapcsolat
Kedd, Péntek: 10:00 - 16:00, Szombat: 9:00 - 12:00
Hódmezővásárhely, Zrínyi utca 25.

Kávé a Borsika Udvarban

kertehelyiség

Olasz pörkölésű kávénk kellemes ízvilágot kínál, amelyet – egyedi Arabica-Robusta arányával, pörkölési idejével és erősségével – az Eurocaf csapata kimondottan a magyar szájízhez alakított.

A boltunkban árult 1 kg-os kiszerelésű szemes kávé Kelet-Afrika, Dél- és Közép-Amerika lejtőiről származó többféle Robusta és Arabica kávék keveréke. Kellemes aromájú, krémes, lágy ízű, magas koffeintartalmú kávékeverék. Alacsony csersavtartalma lehetővé teszi a kávézás napi többszöri élvezetét. A 250 gr-os kiszerelésben árult őrölt változat szintén krémes hatású, markáns, de mégis zamatos ízű, magas koffeintartalmú; az erős, de mégsem savanyú kávé kedvelőinek ajánljuk!

kávé csoki

Szemes és őrölt kávénkat nemcsak megvásárolhatod nálunk, de lehetőséged van kipróbálni is azt boltunkban vagy a tavasztól őszig üzemelő, Borsika Udvar üzlethez tartozó, hangulatos kerthelyiségben is.

Kávéinkhoz jó szívvel ajánljuk a Székelyföldről származó, mentás és citromfüves ízesítésű kézműves csokoládéinkat is, melyeket kimondottan füstös ízekhez, szivarozáshoz és kávézáshoz tervezett és alkotott meg a gyergyócsomafalvi csokikészítő mester.

citromfüves kézműves csokoládé

De ha már kávé, akkor a toszkán mandulakeksz, a Cantuccini sem maradhat el! Ez a ropogós, mézzel és mandulával bolondított keksz a desszertborok és a kávék fantasztikus kiegészítője. Boltunk olasz részlegén ezt a magas mandulatartalmú, olasz kétszersült édességet is megtalálod.