(30) 493 01 86 | Kapcsolat
Kedd, Péntek: 10:00 - 16:00, Szombat: 9:00 - 12:00
Hódmezővásárhely, Zrínyi utca 25.

Vegyszermentes Biozöldség Kosár

Örömmel jelentjük, hogy idén újra lesz lehetőség nálunk átvennetek biozöldségeket egy szőregi bio tanyáról. Ági és Attila fantasztikus erőbedobással vegyszermentesen, hagyományos módszerekkel nevelik hajtásaikat, salátáikat és sok mást, idény szerint. Ha érdekel Titeket, hogyan tudtok rendelni és nálunk átvenni bio zöldségeket heti rendszerességgel, olvassátok el az alábbiakat és keressetek minket vagy közvetlenül Ágiékat.

Áprilisban (2021) indítjuk a kosár szállításokat a Borsika Udvarba, lehet még csatlakozni, várunk szeretettel!

A szállítás ára még kialakulóban van a tagság létszámától függően.

1. Kosár indulás

2021.04.01. de lehet még közben is csatlakozni.
Havi rendeléssel, illetve befizetéssel fogunk dolgozni, kosarat pedig hetente kaptok. Tavaszi szezonban 3000.- egy kosár ára, + szállítás.

2. Kosár tartalma

A tavaszi szezonban sok salátafélét indítottunk, zöldhagyma, retek, spenót, bébi saláták, pestok, karalábé társaságában. Váltakozva, mikor mi terem.

3. Rendelés, fizetési mód

Mindig egy hónapra tudtok kosarat rendelni, előző hónap 20-ig (az április kivétel). Mi ennek alapján kiállítjuk a számlát- ahány csütörtök van tárgy hónapban (hiszen csütörtökönként kapjátok majd a kosarat) X 3000.-ft – és elektronikusan átküldjük Nektek, ennek alapján tudtok utalni hó végéig, ez kb. 10 nap.
Közlemény rovatba csak a számlaszámot írjátok, semmi mást!

Rendeléskor adjátok meg a pontos nevet, címet, e-mail címet, hogy számlát tudjunk kiállítani és küldeni!

4. Szállítás, átadás-átvétel, átadó pont

Az átvételi pont most is a Borsika Udvar, a konkrét átvételi időintervallumot később adjuk meg.

5. Találkozás

Örülnénk, ha április-májusban valamikor meglátogatnátok minket! Együtt tölthetnénk egy napot, szabadban, szabadon, hallgatnánk a madarak énekét, az erdő susogását! Hely van, beszélgetnénk, megnéznétek mi terem, hol terem, és hogyan, milyen körülmények között! Honnan kerülnek asztalotokra a finomságok!
Boldogság lenne!

Írjátok meg, ha benne vagytok!

Vidámságot, szeretetet, jó egészséget!
Ági, Atilla