Megtalálható nálunk

Kistermelői élelmiszerek

Üzletünkben olyan prémium minőségű kistermelői élelmiszereket forgalmazunk, amelyeket elsősorban székely, valamint olasz termelő családoktól szerzünk be. Célunk, hogy vevőink többet kapjanak egy-egy minőségi terméknél: igyekszünk vásárlóinkkal megosztani a termelő családok történetét, a sokszor generációkon át öröklődő tudást és életformát is. A termelő családok mindegyike kiváló minőségű, szinte minden esetben bio minősítésű ám kis mennyiségű terméket készít. Hitvallásuk szerint – habár igény lenne a nagyobb mennyiségre – a minőséget nem szabad feláldozni a mennyiségért, és nem is érdemes.

Gyergyói vörös áfonya

Az üzletünkben árult lekvárokhoz és szörpökhöz a vörös és fekete áfonyát a Gyergyói-havasokban gyűjtik a székely termelőcsaládok.

Olasz Szarvasgombás túró, fenyőméz, áfonyalekvár kóstoló a Borsika Udvarban Hódmezővásárhely eladó
Kóstoló

Gyergyói áfonyalekvár, csíki fenyőméz és olasz szarvasgombás túró, székely medvehagymával.

Olasz termelői élelmiszereink, kávé, tészta, olivaolaj, paradicsomszósz, szarvasgomba
Olasz termékeink

Az olasz termékek nagy része is kis családi manufaktúrákból származik; a szarvasgombás készítmények, valamint az olívaolajak olyan díjnyertes prémium termékek, amelyet Olaszország legízletesebbjei között tartanak számon.

Székelyföldi kézműves csokoládék

Csokoládéink között főleg gyógynövényes tábláink kínálnak egyedi ízélményt: citromfüves és mentás csokoládéinkat különösen ajánljuk szivarozáshoz, kávézáshoz!

Erdelyi mehek meheszet, mez havasi vegyes, kaptar, szekely
Mitől bioméz?

A székelyföldi méhészcsaládok méheiket kizárólag olyan helyeken legeltetik, amelyek távol esnek az utaktól és a permetszerekkel kezelt szántóföldektől, valamint – szükség esetén – méheiket csak természetes anyagokkal gyógyítják.