(30) 493 01 86 | Kapcsolat
Kedd, Péntek: 10:00 - 16:00, Szombat: 9:00 - 12:00
Hódmezővásárhely, Zrínyi utca 25.

Helyszínbérlés a Borsika Udvarban Esküvő, szülinapozás, baráti összejövetel, osztálytalálkozó, keresztelő, megemlékezés, céges rendezvény...

2022 nyarától lehetőségetek van kibérelni a Borsika Udvar kerthelyiségét. Ha nem terveztek hajnalig tartó fergeteges bulit, hanem csak egy szolidabb, kora estig tartó beszélgetésre, pihenésre, finom falatok/borok kiélvezésére kerestek egy gyönyörű, békés, eldugott és otthonos környezetet, akkor itt a helyetek!


Esküvői helyszín

Szeretnétek egy emlékezetes ceremóniát egy igazán különleges helyen? Egy egyedi fogadást és fotózást a kerthelyiségben? Egy exkluzív brunch jellegű ebédet vagy egy páratlan estebédet a szertartás után egy hangulatos teraszon? Van egy jó hírünk, 2022 nyarától minderre lehetőségetek van nálunk a Borsika Udvarban.

Az elmúlt években egyre többen kerestetek meg minket a nagy napotokkal kapcsolatban. Sokan gondoltátok úgy, hogy valamilyen formában szeretnétek a Borsika Udvarban is ünnepelni, legyen szó az esküvői fotózásról, a ceremóniáról, a szertartást követő állófogadásról vagy akár egy különleges ebédről, vacsoráról.

További részletek →

1-2-3 órás állófogadás

1-2-3 órás állófogadás különleges falatkákkal*, macaronokal, hűsítőkkel, kavéval**. (1-2 órás fogadás a teraszon és a teraszhoz kapcsolódó melléképületben, ahol a vendégeknek lehetősége nyílik beszélgetni, megpihenni, igény szerint falatkákat, macaronokat, hűsítőket és kávét fogyasztani. Ajánljuk rövidebb találkozók, céges rendezvények, temetés utáni megemlékezés, rövid családi találkozók esetén.)

 


Egész napos bérlés brunch jellegű ebéddel vagy estebéddel**

Egész napos rendezvény különleges ebéddel, uzsonnával, hűsítőkkel, desszertekkel. Ajánljuk különleges, kis létszámú (>50 fő) esküvő, keresztelő, szülinapozás, baráti összejövetel, borkóstoló, osztálytalálkozó esetén.

 


Fotózási helyszín

Fotózási helyszín a Borsika Udvar üzlethelyiségében, valamint a hangulatos kerthelyiségben és az ahhoz kapcsolódó, ízlésesen berendezett melléképületben (pl.: szülinapi fotózás, családi fotózás, jegyes fotózás, esküvői fotózás).

 


*A kívánságaitok szerint személyre szabott menüsor árazása megbeszélés alapján történik.

**A macaronokat, hűsítőket és kávékat igény szerint mi biztosítjuk Nektek. Ennek árazása megbeszélés alapján történik.