(30) 493 01 86 | Kapcsolat
Kedd, Péntek: 10:00 - 16:00, Szombat: 9:00 - 12:00
Hódmezővásárhely, Zrínyi utca 25.

Helyben Készült Kekszeink & Macaronjaink

2018. decemberétől bővült boltunk kínálata, ugyanis Návai Réka cukrász költözött udvarunkba, így Réka helyben készíti a Borsika Udvar saját macaronjait és kekszeit! Ahogy a macaronok esetében, úgy a kekszeknél is: Réka – sok más cukrásszal ellentétben – semmilyen színezéket vagy adalékot nem használ készítésükhöz! Minden kekszünk kiváló minőségű alapanyagokból, vajjal, adalékanyag mentesen, többnyire teljes kiőrlésű durum búzaliszttel készül; egyes kekszeink cukormentesen, eritrittel édesítve kaphatóak.

Klasszikus kakaós keksz

Nagyon kakaós, igazi klasszikus finomság. Érdekes, hogy sem puhának, sem ropogósnak nem mondanánk, pont jó omlós, amilyennek lennie kell! Ebből a kekszünkből bizony nincs kispórolva a vaj és a fekete kakaópor sem, porcukorral és normál liszttel készül, de szerencsére nem túl édes.

Réka a szezonnak megfelelően mindig más és más alakúra szaggatja a kekszeket. Garantáltan nem lehet vele mellé lőni!

Kávés-diós korong

Kávé és tea mellé ajánljuk, ennek a kekszünknek van a legjobb illata, amikor sül! Ropogós, vajas finomság, ami durvára őrölt dióval, frissen darált és főzött, alacsony csersav tartalmú kávéval, teljes kiőrlésű olasz durum búzaliszttel és barna nádcukorral készül.

Hm, ilyen hozzávalókkal csak jó lehet!

Diós halmocska

Ez a sütike is sok-sok dióval, teljes kiőrlésű olasz durum búzaliszttel, kukorica pehellyel és barna nádcukorral készül; diókedvelőknek kötelező!

Cukormentes változatban is készítjük!

Szezonális ízek

A kekszeket az év bármely szakaszában szezonális ízekkel, folyamatos újításokkal megtaláljátok nálunk a boltban 150 gr-os, ízléses kiszerelésben; tortarendeléseiteket pedig egész évben szeretettel várja Réka!


A Borsika Udvar Macaronjai

Ízkínálatunk szezonálisan változik, egyszerre általában 5 íz érhető el üzletünkben.

Macaronainkat és a kekszeinket az év bármely szakaszában szezonális ízekkel, folyamatos újításokkal megtaláljátok nálunk a boltban díszdobozban vagy egyesével kicsomagolva, tortarendeléseiteket pedig egész évben szeretettel várja Réka! Díszdobozaink egyedi dizájnját B. Kovács Emőke, hódmezővásárhelyi képzőművész festette.