(30) 493 01 86 | Kapcsolat
Kedd, Péntek: 10:00 - 16:00, Szombat: 9:00 - 12:00
Hódmezővásárhely, Zrínyi utca 25.

Návai Réka cukrász

Réka hamar rátalált útjára, amióta az eszét tudja, cukrász szeretett volna lenni. 18 éves korára már zsebében volt a végzettség, cukrász lett. Egy kézműves csokoládéműhelyben kezdte pályafutását, ahol öt év alatt megszámlálhatatlan bonbont, tortát, macaront és aprósüteményt készített el. Az évek során egyre jobban belemerült a macaronok világába, mindig azon fáradozott, hogy tudná folyamatosan tökéletesíteni ezeket a kis csodás desszerteket.

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy 2018-ban egy takaros kis cukrászműhelyet építettünk Rékának, így néhány hónapja a Borsika Udvarban készülnek isteni különlegességei. Réka valóban tökélyre fejlesztette nálunk eddigi tudását: minden macaront, kekszet és tortát egyedül, minőségi alapanyagokból, rendkívüli odaadással készít.


A macaron választékunk igen egyedi: Réka szinte minden macaronhoz a boltunkból választ hozzávalót, így a macaronokban olyan különlegességeket kóstolhattok meg, mint a szicíliai farmról hozott kézműves pisztáciakrémet, a gyergyói hegyekben gyűjtött erdei gyümölcsökből készült áfonya- és málnalekvárt vagy a prémium kategóriás olasz kávét.


Réka – sok más cukrásszal ellentétben – semmilyen színezéket vagy adalékot nem használ egyik macaron esetében sem! A kekszek szintén kiváló minőségű alapanyagokból, adalékanyag mentesen, teljes kiőrlésű durum búzaliszttel készülnek; egyes kekszeink pedig cukormentesen, eritrittel édesítve kaphatóak.

Navai Reka cukrasz - Borsika Udvar torta macaronA macaronokat és a kekszeket az év bármely szakaszában szezonális ízekkel, folyamatos újításokkal megtaláljátok nálunk a boltban díszdobozban vagy egyesével kicsomagolva, tortarendeléseiteket pedig egész évben szeretettel várja Réka!

Návai Réka

Telefon: +36(30)4290694
Email: