Návai Réka cukrász a Borsika Udvarban

Réka hamar rátalált útjára, amióta az eszét tudja, cukrász szeretett volna lenni. 18 éves korára már zsebében volt a végzettség, cukrász lett. Egy kézműves csokoládéműhelyben kezdte pályafutását, ahol öt év alatt megszámlálhatatlan bonbont, tortát, macaront és aprósüteményt készített el. Az évek során egyre jobban belemerült a macaronok világába, mindig azon fáradozott, hogy tudná folyamatosan tökéletesíteni ezeket a kis csodás desszerteket.

Navai Reka Cukrasz telefon elerhetoseg borsika udvar muhely kave dio makaron afonya gasztronomia gastrophoto

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy 2018-ban egy takaros kis cukrászműhelyet építettünk Rékának, így néhány hónapja a Borsika Udvarban készülnek isteni különlegességei. Réka valóban tökélyre fejlesztette nálunk eddigi tudását: minden macaront, kekszet és tortát egyedül, minőségi alapanyagokból, rendkívüli odaadással készít.

A macaron választékunk igen egyedi: Réka szinte minden macaronhoz a gasztronómiai különlegességeket kínáló boltunkból választ hozzávalót, így a macaronokban olyan különlegességeket kóstolhattok meg, mint a szicíliai farmról hozott kézműves pisztáciakrémünk, a gyergyói hegyekben gyűjtött erdei gyümölcsökből készült cukormentes áfonya- és málnalekvár, a prémium kategóriás olasz kávé vagy a székely ötmenta keverék. Réka – sok más cukrásszal ellentétben – semmilyen színezéket vagy adalékot nem használ egyik macaron esetében sem! A kekszek szintén kiváló minőségű alapanyagokból, adalékanyag mentesen, teljes kiőrlésű durum búzaliszttel készülnek; egyes kekszeink cukormentesen, eritrittel édesítve kaphatóak.

Navai Reka cukrasz - Borsika Udvar torta macaronA macaronokat és a kekszeket az év bármely szakaszában szezonális ízekkel, folyamatos újításokkal megtaláljátok nálunk a boltban díszdobozban vagy egyesével kicsomagolva, tortarendeléseiteket pedig egész évben szeretettel várja Réka!

Návai Réka

Telefon: +36(30)4290694
Email: