A Borsika Udvar Macaronjai

2018. decemberétől bővült boltunk kínálata, ugyanis Návai Réka cukrász költözött udvarunkba, így Réka helyben készíti a Borsika Udvar saját macaronjait!

A macaron választékunk igen egyedi: Réka szinte minden macaronhoz a gasztronómiai kézműves termékeket kínáló boltunkból választ hozzávalót, így a macaronokban olyan különlegességeket kóstolhattok meg, mint a szicíliai farmról hozott kézműves pisztáciakrémünk, a gyergyói hegyekben gyűjtött erdei gyümölcsökből készült cukormentes áfonya- és málnalekvár, a prémium kategóriás olasz kávé vagy a székely ötmenta keverék. Réka – sok más cukrásszal ellentétben – semmilyen ételszínezéket vagy adalékot nem használ egyik macaron esetében sem!

Macaron ízeink

ízkínálatunk szezonálisan változik, egyszerre általában 5 íz érhető el üzletünkben

Chilis-csokis macaron

Sós karamellás macaron

Mentás macaron

Kávés macaron

Pisztáciás macaron

Áfonyás macaron

Citromos-mákos macaron

Szezonális ízek

A macaronokat és a kekszeket az év bármely szakaszában szezonális ízekkel, folyamatos újításokkal megtaláljátok nálunk a boltban díszdobozban vagy egyesével kicsomagolva, tortarendeléseiteket pedig egész évben szeretettel várja Réka! Díszdobozaink egyedi dizájnját B. Kovács Emőke, hódmezővásárhelyi képzőművész festette.