(30) 493 01 86 | Kapcsolat
Kedd, Péntek: 10:00 - 16:00, Szombat: 9:00 - 12:00
Hódmezővásárhely, Zrínyi utca 25.

Kerthelyiség

Kerthelyiségünk története érdekesen alakult. Az üzlet megnyitásakor ragaszkodtunk ahhoz, hogy a bolt felfedezése közben lehetőségetek legyen egy jó kávé elfogyasztására.

Annyira jó volt látni, hogy szerettek nálunk lenni, és egyre többen jöttetek nemcsak vásárolni, hanem csak egy jó kávét meginni, inspirálódni. Ezért már az első évben megépítettük a kerthelyiséget, és azóta is folyamatosan szépítjük, bővítjük. Akkor még nem gondoltuk, hogy a szeretett terasz – ahol kávézhattok, szörpözhettek és most már macaronozhattok is – egy csomó színvonalas rendezvénynek, gasztroestnek, borkóstolónak ad majd otthont. Ezek a veletek közösen megélt rendezvények azóta is a legszebb emlékeink között vannak, reméljük, hogy helyre áll a rend a világban, és hamarosan újabb programokkal rukkolhatunk elő.Rendezvényeink

Évről évre egyre több eseménynek ad otthont a Borsika Udvar: programjaink között szerepeltek borkóstolók, fürjkóstoló, vasárnapi piknikek. Idén még még több izgalmas és színvonalas eseményt tervezünk rendezni!