(30) 493 01 86 | Kapcsolat
Kedd, Péntek: 10:00 - 16:00, Szombat: 9:00 - 12:00
Hódmezővásárhely, Zrínyi utca 25.

Érdekességek, receptek, események

image

Pugliai Taralli – avagy az olasz csizma sarkának tradicionális harapnivalója

Úgy tartják, hogy az olasz csizma sarkának, Puglia tartománynak a mezőgazdasága három pillérre épül: a napsütötte durumbúzára, a fehérborra és az olívaolajra. Ez a három összetevő alkotja a híres ropogtatnivalót, a pugliai Tarallit. A prémium minőségű alapanyagokból tésztát, majd kis gyűrűket formáznak; előbb főzik, majd főzés után aranybarnára sütik, ennek köszönheti különleges, ropogós textúráját. Sima...

image

Kézi festésű, jelzett, lengyel kőporcelánok a Borsika Udvarban

Sokan úgy tartják, hogy a kézi festésű lengyel kőporcelánoknál nincs szebb, tartósabb és sokoldalúbb porcelán ma a világon. Ezek az ólom- és kadmiummentes porcelánok mikróban, sütőben, mosogatógépben, sőt még a fagyasztóban is használhatók. Ezek a csodás darabok Magyarországon eddig csak galériákban, művészeti kiállításokon voltak megtalálhatóak, most azonban megérkeztek a Borsika Udvarba.  

image

Elkészült a webshop

Márton cica nagyon elfáradt, egész este a webshopon dolgozott, de végre elkészült, szeretettel ajánljuk! A webáruház https://borsikaudvar.hu/shop folyamatosan bővül, azonban egyes darabok csak az üzletben láthatóak és/vagy vásárolhatóak meg. Jó böngészést kívánunk!